SHANGHAI MONSTER -

Ja det är ett hål i golvetDet är misär i mitt rum. Ja, det är ett hål i golvet och ja, det är tidningspapper som jag går på för det är så smutsigt. Misär!


My room is miserable - and yes, there's a hole in my floor. / 我的房间有一个洞,真的不行了!

SkullTack mamma för din inflyttningspresent! Det är en ljuslykta i form av en dödskalle (syntes inte så bra på bilden dock), sånt där som jag diggar!


Thanks mom for your moving-in gift! / 谢谢妈妈送给我的搬家礼物!

Torsdagtorsdag


Cute pic of me and Sam in Shanghai! Photo: erika gyllström

Gullig bild på mig och Sam från Shanghai i somras!

Har precis kört ett bodypump-pass på Sats och nu sitter jag på Espresso House och pluggar. Den här dagen ska bli effektiv!


Body pump at the gym, study at Espresso House - today's an efficient day! 在健身房锻炼了,在咖啡厅读书了。今天是一个高效的一天!

Jag säger så här va

En tung vecka väntar med fasligt mycket plugg och dagens managementföreläsning var sjukt intetsägande. Men vet ni vad, det är en bra dag för jag hänger med roliga människor och har skinka i väskan. Kan inte bli bättre än så här. Och ikväll kommer pappa och fixar internet i lyan så då kan jag blogga oftare!


I've got hilarious friends and ham in my bag, aint getting better than this. / 我有好玩的朋友,包里有好吃的猪肉 - 觉得今天是个好天!

En hel vecka

Har inte haft åtkomst till internet på en vecka, sorry för noll blogginlägg. Jag kan ju dra en snabb summering av veckan för de intresserade!

Måndag: Möte med vår management-projektgrupps konsultföretag Bearingpoint och intervju på deras kontor. Köttigt.
Tisdag: jag och Nippi springer efter folk på ICA och gör marknadsundersökning om Kellogg's Special K inför marknadsföringsseminariet.
Onsdag: Kaj gör charader i datasalen (Skönheten & Odjuret) och alla finansnördar ger oss onda ögat. Flummiga marknadsförare som vi är.
Torsdag: Jag är sjukt effektiv och hinner ringa Anticimex, Försäkringskassan, felanmäla hos SSSB och adressändra. Sen bar det av till Ernst & Youngs huvudkontor för Talent Training och mingel. Jag är taggad på managementkonsultation faktiskt, även om kursen i skolan är sjukt intetsägande... Kudos till E&Y som gör yrket tusen gånger intressantare! På kvällen blev det vinkväll hos YY med härliga människor.
Fredag: Hååååkaaaan Heeellströöööm på Gröna Lund! Fyfan vad det var bra!! Glädjetårarna sprutade.
Lördag: vin hos Riben och utgång på Stures, en hyllning till Lyttkens som ska till Tanzania och göra internship för FN.

Och nu är jag hemma i Danderyd och äter äppelkaka!


No internet in my new apartment means no blogging. Sorry! But I've had quite a busy week with company visits, talent training at Ernst & Young and wine soirées. / 我的新房间没有因特网,所以没写博客。但这个星期挺紧张的:公司探访Ernst & Young的人才培训, 晚会等。

Nu har jag flyttat klart!


Photo: Min Li

Flytten till stan med stor hjälp från vänner och familj firades med lunch på uteterrassen. Tack alla som hjälpte till! <3

I'm done with moving in to my new place,thank you guys for all the help! / 搬家搬好了,谢谢大家的帮助!

De sista sommardagarna


photo: yingying chang

Usch vad det börjar bli kallt! Det här bilderna lånade jag från YY, vilka fina sista sommardagar det har varit ändå! Och nu ska jag hämta ut nycklarna till nya lyan och på lördag flyttar jag!


Summer's almost over but these last days have been great. Getting the keys to my new place today and I'll be moving out on Saturday! / 夏天结束了,但最近几天过的真好。今天把新房间的钥匙要取出来,周六要搬家了!

RSS 2.0